Logo Aquariumtable
Search
Close this search box.
O nás – malá firma z okraje Vysočiny Aquariumtable

Poznejte nás

Jsme malá firma z okraje Vysočiny, která vyvinula vlastní produkt – Aquariumtable. Naším posláním je vyrábět kvalitní industriální konferenční stolky z masivního dřeva s akváriem uvnitř, což činí náš produkt dosud nevídaným. Své akvárium si dále může každý dotvořit podle vlastních představ a vznikne tak jedinečný produkt.

Na naší cestě se významně podílejí rodinné firmy z okolí. Práci se dřevem perfektně zajišťují kluci z Industrial Stopkovi a kovovou konstrukci obstarávají v kovovýrobě Řezanina. Naší chloubou je lokální prostředí, kde probíhá celá výroba a ruční zpracování, kterým projde každý kousek od začátku až do konce. 

1. Nápad (2020)
Na konci roku 2020 se zrodil nápad. Chuť založit vlastní akvárium a láska k industriálnímu nábytku ve mně probudila myšlenku stolku, který by byl zároveň akváriem. Začalo období skic a poté i elektronických návrhů, které se nekonečně upravovaly a vylepšovaly. Po 6 měsících se konečně sen začal měnit na realitu.
2. Vylepšování (2021)
První fyzický prototyp jsme se snažili vyrobit vlastními silami v garáži – neúspěšně. Na papíře to vypadalo ideálně, ale při realizaci chyběly potřebné znalosti. V tu chvíli nám došlo, že budeme potřebovat kvalitní partnery, kteří jsou špičkou ve svém oboru. Hledání parťáků bylo náročné, ale nakonec se to povedlo nejlépe, jak mohlo. Vznikl prototyp, který měl konečně ten pravý potenciál úspěchu.
3. Testování (2022)
Finální prototyp bylo potřeba řádně odzkoušet a vychytat každou drobnost, která se nám při zkoušení nezdála. Například nejvíce nám dalo zabrat víko, které se nedařilo dovést do zdárného konce tak, aby se dalo odklápět, nikoli zvedat celou desku z masivu. Rok 2022 se tak nesl ve znamení testování kvality a funkčnosti. Nic jsme neponechali náhodě. Souběžně jsme začali připravovat webovou prezentaci a plánovat spuštění.
4. Spuštění (2023)
Web a prodej se nám podařilo spustit 15. 10. 2023. Těšíme se na spoustu spokojených zákazníků.
Previous slide
Next slide
Přejít nahoru